Futbol maçlarında şehitler için saygı duruşunda bulunulacak

Futbol maçlarında şehitler için saygı duruşunda bulunulacak
Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada oynanacak maçlarda şehit olan askerler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını ilan etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit düşen askerler için başsağlığı mesajı yayımlayarak, 13, 14 ve 15 Ocak tarihlerinde oynanacak tüm müsabakalarda 1 dakikalık saygı duruşu yapılacağını açıkladı. Kulüplerin de siyah kol bandı takarak sahaya çıkacakları belirtildi.

TFF'nin internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Pençe-Kilit Harekatı operasyon bölgesinde hain terör örgütü mensuplarıyla yaşanan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Spor camiasından da destek mesajları geldi. Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Voleybol Federasyonu ve birçok önemli spor kulübü, internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden başsağlığı mesajları paylaştı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer kulüpler, şehitler için taziye mesajlarına ve saygı duruşlarına katıldıklarını ifade ettiler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar