Fikret Öztürk kimdir? Bodrumspor başkanı Fikret Öztürk kaç yaşında, nereli?

Fikret Öztürk kimdir? Bodrumspor başkanı Fikret Öztürk kaç yaşında, nereli?
Bodrumspor ve Eyüpspor arasında gerçekleşen maçta gerginlik yaşandı. Kulüp başkanları gerginliği yatıştırdı. Bu olayın ardından birçok kişi Bodrumspor'un başkanı Fikret Öztürk'ü merak etmeye başladı. Peki Fikret Öztürk kimdir? Bodrumspor başkanı Fikret Öztürk kaç yaşında, nereli?

Fikret Öztürk kimdir?

Bodrumspor başkanı Fikret Öztürk insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Fikret Öztürk'ü araştırıyor. Peki Fikret Öztürk kimdir? Bodrumspor başkanı Fikret Öztürk kaç yaşında, nereli?

FİKRET ÖZTÜRK KİMDİR?

Fikret Öztürk, Öztürkler Holding ve Opet Yönetim Kurulu Başkanı olarak tanınan bir iş insanıdır. 1982 yılında öğretmenlik mesleğini bırakarak ticaret hayatına adım atan Öztürk, Mersin'de madeni yağ ve akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Öztürkler Limited Şirketi'ni kurmuştur. Eşi Nurten Öztürk ile birlikte şirketi kısa sürede büyüterek pek çok madeni yağ ve akaryakıt markasının bayiliklerini almıştır.

Öztürkler Limited Şirketi, Türkiye'de ve uluslararası alanda faaliyet gösteren akaryakıt ve dağıtım şirketlerinin en büyüklerinden biri haline gelmiştir.

1992 yılında İstanbul'a taşınan Öztürk çifti, aynı yıl bir akaryakıt dağıtım şirketi kurma kararı alır ve kurulan şirket daha sonra Opet adını alır. Opet, Anadolu'dan başlayarak Türkiye'nin birçok ilinde istasyonlar açarak yaygınlaşmıştır.

2002 yılında Koç Holding Enerji Grubu'nun yüzde 50'sine ortak olduğu Opet, kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına önem vermiştir. Depolama kapasitesi, 2010 yılı itibarıyla 1.076.318 metreküp'e ulaşmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar