FETÖ ve DHKP-C baş tacı ediliyor

FETÖ ve DHKP-C baş tacı ediliyor
Genel Başkan Bahçeli: "Haçlı operasyonları hala sürmektedir. Gaye Türkiye’yi yıkmaktır. Gaye Türk vatanını parçalamak, Türkleri Anadolu’dan çıkarmaktır. Bu rezil oyunlara Türk milleti dün direndi, yine direnecektir." dedi.

FETÖ ve DHKP-C baş tacı ediliyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "ABD terörden rahatsız ve terörizme engel olmak istiyorsa, Pensilvanyalı haine niçin kol kanat germektedir? Buna niye gerek duymaktadır? PKK'yı niye arkalamakta, neden desteklemektedir? Bu nasıl bir kördüğüm, nasıl bir rezilliktir? ABD hakikaten de terörden rahatsızsa kendini kainat imamı gören imansızı Türk adaletine teslim edecek yürekliliği ve hukuki sorumluluğu ne zaman gösterecektir? ABD dürüst olmalı, Türkiye'nin klasörler dolusu belge ve delillerini hasır altı etmemeli, 15 Temmuz felaketinin müsebbiplerini adaletin önüne çıkarmaktan kaçmamalıdır." dedi.

Bahçeli, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması sürecinde partisince Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının ülkenin birliğine, Türk milletinin dirliğine, refahına, Türkiye Cumhuriyeti'nin bekasına en üst düzeyde katkılar sağlaması temennisinde bulunan Bahçeli, "Kayserili onurludur, ahlaklıdır, sözünün eridir, dik duruşludur." ifadesini kullandı.

Devlet Bahçeli, şunları söyledi:

"Erciyes'in heybeti Kayserili kardeşlerime bire bir yansımıştır. Devlet dardaysa Kayserili görevden kaçmamıştır. Vatan ve bayrak saldırıya uğruyorsa Kayserili cesaretle ileri atılmıştır. Türkiye ne zaman tehdit altına girdiyse Kayseri milli tavrını ve tercihini anında göstermiştir. Yine ülkemiz sıkıntıdadır. Yine milletimiz tahrik ve tahrir edilmek istenmektedir. Kayseri'ye bir kez daha iş düşmektedir. Şimdi soruyorum Türkiye'nin varlığını korumaya var mısınız? Türk vatanın bekasını savunmaya var mısınız? Huzur ve istikrarı temin etmeye kararlı mısınız?"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar