Fenerbahçe'ye iki müjde birden geldi

Fenerbahçe'ye iki müjde birden geldi
Fenerbahçe'ye Trabzonspor maçı öncesi, sakatlıklarını atlatan Leonardo Bonucci ve Rodrigo Becao'nun kadroda yer alabilecekleri müjdeli haber geldi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak ve sakat oyuncuların durumu merak ediliyordu. Bu konuda önemli iki gelişme yaşandı. Öncelikle Brezilyalı stoper Rodrigo Becao'nun, Trabzonspor deplasmanında takıma dönebileceği açıklandı. Tecrübeli savunmacı, sakatlığı nedeniyle ligin ilk yarısında uzun bir süre forma giyememişti. Hatayspor maçıyla geri dönmüş ancak bu maçta tekrar sakatlanarak bir süre daha formasından uzak kalmıştı. Ancak Becao, sakatlığını atlatarak takımla çalışmalara başladı ve Trabzonspor maçında 21 kişilik kadroda yer alması bekleniyor.

Diğer yandan takımla çalışmalara başlayan bir diğer isim ise Leonardo Bonucci oldu. İsmail Kartal'ın tercihine bağlı olarak kadroda yer alabilecek olan Bonucci'nin durumu da takip ediliyor. Bu oyuncuların kadroya dönmesiyle Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında daha güçlü bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar