Fenerbahçe'nin transfer rotası belli oldu

Fenerbahçe'nin transfer rotası belli oldu
Sarı-lacivertli takım yeni rotasını belirleyerek transfer dönemine hızlı girdi. Fenerbahçe, elindeki futbolcuların satışlarıyla elde edeceği geliri yeni transferleri gerçekleştirecek.

Transfer dönemine hızlı giren Fenerbahçe, yeni rotası belli oldu. Napoli’nin kadrosuna katmak üzere olduğu Eljif Elmas ile Avrupa’nın birçok kulübünün listesinde olan Zajc ve Jailson için ön görülen rakam 30 milyon Euro. Eljif’ten 15, Jailson’dan 9 ve Zajc’dan 6 milyon Euro’luk satış geliri bekleyen sarı-lacivertliler, gelirin büyük kısmını forvet bölgesine harcayacak. Dünyaca ünlü bir forvet transferiyle şampiyonluk kadrosu tamamen şekillenecek.

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre Ersun Yanal’ın isteği üzerine böyle bir çalışma içerisine giren yönetim, uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Aleksandar Kolarov’a da imzayı attıracak. Sarı-lacivertliler, oyuncuyla bonservisini alma şartıyla 3 yıllık anlaşma yapmıştı. Roma, yıldız futbolcunun Fenerbahçe’ye gitmek istemesini koz kullanıp cüzi bir bonservis bedeli istiyor. 3 yıldız satışının ardından eli güçlenecek olan yönetim, bonservis bedeliyle Kolarov’u kadrosuna katacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar