Fenerbahçeli Dusan Tadic Sırbistan tarihine geçti

Fenerbahçeli Dusan Tadic Sırbistan tarihine geçti
Dünya futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran bir başarıya imza atan Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Dusan Tadic, Sırbistan Milli Takımı'nda en çok forma giyen oyuncu unvanını elde etti. Sırp yıldız, Sırbistan'ın Güney Kıbrıs ile yaptığı hazırlık maçında sahne aldı ve böylece tarihe geçti.

2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında gerçekleşen bu karşılaşmada Sırbistan, Güney Kıbrıs ile karşı karşıya geldi. Larnaka'daki mücadelede Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden biri olan Dusan Tadic, 45 dakika boyunca sahada yer aldı. Maça yedek kulübesinden başlayan deneyimli futbolcu, 46. dakikada Lazar Samardzic'in yerine oyuna dahil oldu.

Bu önemli maçla birlikte Tadic, Sırbistan Milli Takımı formasını tam 106 kez giymiş oldu ve ülke tarihinde bu alanda zirveye oturdu. 35 yaşındaki futbolcu, bu rekoru kırmak için 105 maçta forma giymiş olan Chelsea'nin eski oyuncusu Branislav Ivanovic'i geride bıraktı.

Mücadeledeki tek golü ise Sırbistan adına Sergej Milinkovic-Savic kaydetti ve takımı, maçı 1-0 kazanarak güzel bir sonuç elde etti..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar