Fenerbahçe'de transfer harekatı başladı: Dünyaca ünlü İtalyan stoper ile görüşmeler başladı

Fenerbahçe'de transfer harekatı başladı: Dünyaca ünlü İtalyan stoper ile görüşmeler başladı
Ara transfer dönemine sayılı günler kala Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme daha yaşandı. Sarı-lacivertli ekip, Union Berlin'de oynayan Leonardo Bonucci ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. İşte detaylar..

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, ara transfer dönemi için transfer çalışmalarını daha da hızlandırdı. Sarı-lacivertliler, Almanya Bundesliga takımlarından Union Berlin'de bulunan Leonardo Bonucci ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

4271013.jpg

SEZON PERFORMANSI

Leonardo Bonucci bu sezon başında transfer olduğu Union Berlin'de 10 maçta forma giydi ve 1 gol attı. Bundesliga temsilcisiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 36 yaşındaki İtalyan stoperin güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin Euro.

1673101.jpg

KARİYERİ

Viterbese altyapısından çıkan Leonardo Bonucci daha sonra Inter, Treviso, Pisa, Genoa, Milan ve Juventus gibi takımlarda forma giydi. 36 yaşındaki savunmacı için tüm kariyeri boyunca 107 milyon 40 bin Euro bonservis parası ödendi.

2303751-47973810-2560-1440.jpg

İtalya Milli Takımı'nda 121 maçta forma giyen Leonardo Bonucci, 8 kez gol attı. 36 yaşındaki stoper daha önce şu başarılara ulaştı:

-Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu
-İtalya Serie A şampiyonluğu
-İtalya Kupası şampiyonluğu
-İtalya Süper Kupası şampiyonluğu

leonardo-bonucci-turkiye-saygiyi-hak-ediyor-1623079734.jpg

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI

Dünyaca ünlü bir gazeteci olan Fabrizio Romano bir paylaşımında; Fenerbahçe, Union Berlin'de oynayan Leonardo Bonucci'yi kadrosuna katmak istiyor. Taraflar, geçtiğimiz saatlerde görüşme gerçekleştirdiğini ifade etti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar