Fenerbahçe-Union Saint Gilloise maçı hakemi kimdir? Nikola Dabanovic kimdir?

Fenerbahçe-Union Saint Gilloise maçı hakemi kimdir? Nikola Dabanovic kimdir?
Fenerbahçe-Union Saint Gilloise arasında oynanacak olan maçın hakemi Nikola Dabanovic olarak açıklandı. Bu haberin ardından birçok taraftar internette Nikola Dabanovic'in kariyerini araştırmaya başladı. Peki Fenerbahçe-Union Saint Gilloise maçı hakemi kimdir? Nikola Dabanovic kimdir?

Fenerbahçe ile Union Saint Gilloise arasındaki maçın hakemi olarak atanmasıyla gündeme gelen Nikola Dabanovic'in kim olduğu ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Fenerbahçe-Union Saint Gilloise maçı hakemi kimdir? Nikola Dabanovic kimdir?

NİKOLA DABANOVİC KİMDİR?

Nikola Dabanovic, 18 Aralık 1981 tarihinde Karadağ'ın Podgoritsa şehrinde doğmuştur. Hakemlik kariyerine 2006 yılında Karadağ Birinci Ligi'nde başlayan Dabanovic, 2009 yılında FIFA hakem listesine dahil olmuştur. Uluslararası alanda ilk maç deneyimini ise 10 Ağustos 2011 tarihinde Bosna-Hersek ve Yunanistan arasında oynanan müsabakada yaşamıştır.

Nikola Dabanovic, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanacak olan Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçını yönetecek olan hakem olarak belirlenmiştir. Yardımcı hakemler ise Vladan Todorovic ve Srdan Jovanovic olurken, maçın dördüncü hakemi Mios Boskovic olarak görev yapacaktır. VAR hakemleri ise Carlos del Cerro Grande ve Fran Jovic olacaktır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar