Fenerbahçe maçında ortalık karıştı! Ali Koç’un oğlu Kerim çılgına döndü sahaya daldı

Fenerbahçe maçında ortalık karıştı! Ali Koç’un oğlu Kerim çılgına döndü sahaya daldı
Yüksek tansiyonlu bir atmosferde oynanan Fenerbahçe Beko-Monaco maçı sonrası Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç’un sahaya daldığı görüntüler gündem oldu.

Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague çeyrek final serisinde Monaco'ya karşı oynadığı ve 65-62 yenildiği maçın ardından yaşanan olaylar büyük yankı uyandırdı. Maçın sona ermesinin ardından saha içinde tansiyon yükseldi ve Fenerbahçeli taraftarlar ile Monacolu oyuncular arasında arbede yaşandı. Bu gerginlikte dikkat çeken isim ise Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç oldu.

anyconv-naez.webp

KERİM KOÇ'UN ANLARI GÜNDEM OLDU

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Monacolu oyuncular, Diallo ve Blossomgome öncülüğünde Fenerbahçeli taraftarlarla karşı karşıya geldi. Bu süreçte Kerim Rahmi Koç'un da olaya karıştığı görüldü. Koç’un o anları sosyal medyada gündem oldu. Koç'un görüntülerde adeta çılgına döndüğü ve Monacolu oyunculara karşılık verdiği dikkatlerden kaçmadı.

kerim-2.jpg

Gerginlik artınca güvenlik güçleri ve her iki takımın teknik kadrosundan bazı isimler müdahale etmek zorunda kaldı. Olay yerine gelen güvenlik ekipleri ve yetkililer, Kerim Rahmi Koç'u ve diğer taraftarları sakinleştirmekte güçlük çekti. Monacolu oyuncular ise güvenlik önlemleri eşliğinde soyunma odasına götürüldü.

Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Sarunas Jasikevicius, maç sonrası yaşanan olaylarla ilgili olarak EuroLeague ve Monaco cephesinden özür diledi.

1675420840200-new-project-16.webp

KERİM RAHMİ KOÇ KİMDİR*

Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç, 2008 doğumludur ve 16 yaşındadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar