Fenerbahçe evinde dört köşe!

Fenerbahçe evinde dört köşe!
Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde sahasında Hatayspor'u ağırladı. Karşılaşmadan ev sahibi ekip 4-0'lık net bir galibiyet ile ayrıldı.

Sarı-lacivertliler ligde aldığı üst üste 2 mağlubiyetin acısını Hatayspor''dan çıkardı. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu''nda tamamı dolu tribünler önünde oynanan mücadelede Fenerbahçe adeta gol olup yağdı. 4-0''lık galibiyet ile sahadan ayrılan ekip, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

ROSSİ PARLADI

Karşılaşmaya özellikle sol kanattan organize ettiği hücumlara ağırlık koyan Fenerbahçe, uzun bir sakatlık döneminden çıkan Norveç''li oyuncusu Joshua King ile Hatayspor karşısında 20. dakikada öne geçti. Golün ardından hücumdaki istek ve arzusuna devam eden sarı-lacivertlilerde Ferdi''nin getirdiği topta Diego Rossi, ceza sahası içerisinde boş kalan Batshuayi''yi buldu ve fark ikiye çıktı. Soyunma odasına 2-0 üstünlükle giden Fenerbahçe''de ikinci yarı oyunu yavaşlatma yoluna gidildi. Ligde oynadığı son üç maçta da kırmızı kart gören ekip, kartlı oyuncularının ceza almaması için ikili mücadeleden sakındı. 75. dakikada Batshuayi''nin yerine oyuna giren Serdar Dursun''la farkı üçe çıkaran Fenerbahçe''de son sözü ise Brezilyalı stoper Gustavo Henrique söyledi. Fenerbahçe, bu galibiyetle birlikte ligde attığı gol sayını 40''a çıkararak bu alanda en yakın rakibine 13 gol fark attı.

ARDA GÜLER YENİDEN KADRODA

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen aranın ardından A Milli Takım''a ilk kez seçilen ve İrlanda ile Çek Cumhuriyeti hazırlık maçlarının kadrosuna alınan Fenerbahçe''nin genç yıldızı Arda Güler, milli takımdan sakat dönmüştü. Diz travması nedeniyle ağrılar yaşayan genç oyuncu, uzun bir süre boyunca takımdan ayrı çalışmalarına devam etti. Trabzonspor deplasmanında kadroya alınmayan Güler, Hatayspor maçında kulübede yer aldı. Maçın tehlikeye girmemesi nedeniyle henüz sakatlığını tamamen atlatmadığı için forma şansı bulamayan oyuncunun Antalyaspor karşılaşmasında süre alması bekleniyor. 

SÜPER LİGDE GECENİN SONUÇLARI

Süper Lig''de hafta içi seansında bugün 3 karşılaşma oynandı. İşte sonuçlar:

Başakşehir 2-0 Antalyaspor
Ankaragücü 1-2 Ümraniyespor
Fenerbahçe 4-0 Hatayspor 




 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar