Fenerbahçe başkan adayı Saadettin Saran tek isteğini açıkladı

Fenerbahçe başkan adayı Saadettin Saran tek isteğini açıkladı
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, kısa süre içinde 500 imza topladıklarını duyurarak, "Göreve başlarsak, Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için sabır veya zaman talep etmiyoruz" şeklinde konuştu.

İş İnsanı Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını ilan etti. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen lansmanda kongre üyeleriyle buluşan Saran, projelerini paylaştı. Toplantıda, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Vefa Küçük de Saran'a destek verdi.

Sadettin Saran, Fenerbahçe'yi şampiyon yapma hedefini ve adaylık sürecini paylaşarak şunları dile getirdi: "Kasım ayında Ali Koç ile bir araya geldim ve ona, 'Maddi manevi büyük emek verdiniz, bu işi öğrendiniz, devam etmeyi düşünüyorsanız arkanızdayız. Ancak devam etmeyecekseniz, bu işi başarıyla üstlenebilir ve göreve talip olabiliriz' dedim. Koç, 'Çok iyi yapacağınıza inanıyorum' dedi. Kulübün bilançosuna ve defterlerine göz atabilmek için resmi olarak adaylığımızı açıklamamız gerekiyordu.

9.jpg

Takım şampiyonluğa gidiyor, kongre sürecini bu nedenle başlatmak istemiyorduk ancak aday olmaya karar verdik ve 48 saatte büyük destekle 500 imza topladık. Teveccüh gösteren herkese teşekkür ederiz. Göreve gelmemiz halinde sabır veya süre talep etmeyeceğiz; Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız. Hem saha içinde hem de dışında mücadelemizi sürdüreceğiz. Oyuncularımıza karşı yapılan haksızlıklarla mücadele etmeyi biliriz."

SARAN'DAN BİRLİK MESAJI

59 yaşındaki iş insanı Saran, Fenerbahçe için birlik ve beraberlik mesajı vererek şu sözlerle konuşmasını sonlandırdı: "Fenerbahçe hiçbir şahsa ait değildir. Fenerbahçe sizindir, Fenerbahçe bizimdir. Fenerbahçe hepimizindir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar