Fatih'te taksiciler şehitleri andı

Fatih'te taksiciler şehitleri andı
İstanbul Fatih'te taksi şoförleri şehitler için bir araya geldi. Şehitler için dualar edildi.

İstanbul'un Fatih ilçesinde faaliyet gösteren İstanbul Taksi Şoförleri Derneği üyesi taksiciler, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen bir etkinlikte bir araya gelerek şehitleri andı.

Dernek Başkanı Deniz Dündar, artan terör olaylarına karşı vatan ve millet sevgisiyle birlikte omuz omuza duracaklarını vurguladı.

Türk bayraklarıyla süslenmiş taksilerle etkinlik alanına gelen yüzlerce taksici, terör saldırılarını protesto etti. Programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şehitler için dua edildi.

Başkan Deniz Dündar, yaptığı konuşmada, "Artan terör olayları ile karşı karşıya kaldığımız bu zor günleri vatan ve millet için omuz omuza vererek, birlik ve beraberlik içinde birbirimize güvenerek atlatacağız. İstanbul taksi camiası olarak 'Söz konusu vatan ise geri kalan teferruattır' cümlesini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Bundan sonra da çıkarmayacağız." şeklinde ifade etti.

Dündar, ayrıca mesleklerine olan bağlılıklarını vurgulayarak, "İstanbul taksi camiası nasıl ki vatan ve millet konusunda bir bütünse, mesleğimiz konusunda da aynı hassasiyetle bir bütündür. Bunu da bu gece hep beraber gördük ve herkesin görmesini isteriz." dedi.

İstanbul Taksi Şoförleri Derneği üyeleri, birlik ve beraberlik mesajlarıyla geceyi sonlandırdı.

taksii.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar