Faik Öztrak, işten çıkarma iddialarını cevapladı!

Faik Öztrak, işten çıkarma iddialarını cevapladı!
CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, 31 Mart sonrası CHP’li belediyelerin işçileri işten çıkarma iddilarına ilişkin, “kimsenin ekmeği ile oynanmadığını ve onlar bankamatik çalışanlarıdır” ifadelerini kullandı.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, 31 Mart sonrası CHP’li belediyelerin işçileri işten çıkarma iddialarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Faik Öztrak, kimsenin ekmeği ile oynanmadığını dile getirerek, “Açıklamalar da yapıldı. Ya kasıtlı olarak belediyeyi mefluç hale getirmek için seçimden önce 15 günde 1 ayda alınanlarla ilgili bir şey yapılıyor. Bir de benim bilebildiğim kadarıyla bankamatik olanla ilgili işlem yapılıyor. Onun dışında çalışanlara dokunan hiçbir belediyemiz yok” ifadelerini kullandı.

Esas sorunun başka olduğunu ifade eden Öztrak, “Ama esas sorun şu. Öyle anlaşılıyor ki, bu belediyeler Adalet ve Kalkınma Partisi'ndeyken bu çalışanlar üzerinde belli bir sendikaya geçmeleri konusunda ciddi bir baskı oluşturulmuş. Şimdi bu baskı ortadan kalkınca insanlar başka başka sendikalara kendi inisiyatifleriyle geçtiklerinde buna tepki gösteriyorlar diye düşünüyorum” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar