Eski manken Nefise Karatay doğum gününü kutladı! Kızını görenler hayran kaldı

Eski manken Nefise Karatay doğum gününü kutladı! Kızını görenler hayran kaldı
Oyuncu, sunucu ve eski manken Nefise Karatay, yeni yaşını sosyal medyada sevdikleriyle kutladı. Karatay’ın kızını görenler hayran kaldı.

Nefise Karatay doğum günü kutladı. Kızı Maya da bu kutlamada yer aldı ve izleyenleri büyüledi. Ünlü ismin paylaşımı, Maya ile birlikte çekilmiş pozlarının yanı sıra binlerce yorum aldı.

Oyuncu, sunucu ve eski manken Nefise Karatay, sosyal medya platformlarında paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak, kızı Maya ile birlikte çekilmiş fotoğraflarıyla gündeme oturdu.

6630a07f498d9772-w1200xh1200.webp

Doğum gününü ailesiyle birlikte kutlayan Karatay, bu özel anları Instagram hesabında paylaşarak, "İyi ki varsınız, sizi çok seviyorum" mesajını takipçileriyle paylaştı. Karatay, kızını gözlerden uzak tutmayı tercih ediyor. Nadir de olsa onunla olan anlarını takipçileriyle paylaşıyor.

0x0-1714457889464.webp

Karatay'ın yeni yaşına özel paylaşımı, özellikle kızı Maya ile birlikte olduğu karelerle dikkat çekti ve izleyenlerin hayranlıkla izlediği bir görüntü oluşturdu.

tto.jpg

NEFİSE KARATAY KİMDİR

Nefise Karatay, 26 Nisan 1976'da Almanya'nın Hessen şehrinde dünyaya geldi ve Türk oyuncu, sunucu ve eski manken olarak tanınıyor.

66.jpg

Kariyerine adım atan Karatay, 1997 yılında Number One TV'de kendi hazırladığı bir müzik programı sunarak ekranlara adını yazdırdı. Aynı yıl InterStar tarafından düzenlenen bir yarışmada Türkiye Güzeli seçilerek dikkatleri üzerine çekti ve profesyonel mankenlik kariyerine başladı. 1998'de, Hakan Peker'in "Bir Efsane" şarkısının klibinde yer alarak müzik dünyasına da adım attı. 2001 yılında nişanlısı Mehmet Ali Erbil ile birlikte Elele dergisine cesur pozlar vererek magazin gündemine oturdu.

yy.jpg

KUTLAR VADİSİ DİZİSİNDE ROL ALMIŞ

Karatay, 2007-2008 yılları arasında "Kurtlar Vadisi Pusu" adlı dizide canlandırdığı Ahu Toros karakteriyle geniş kitleler tarafından tanındı. 16 Temmuz 2012'de Yusuf Day ile evlenen Karatay'ın, Ağustos 2015'te kızı Maya dünyaya geldi.

nefisekaratay-kurtlarvadisi-1.jpg

Son olarak, Star TV'de yayınlanan "Hayat Güzeldir" adlı programın sunuculuğunu üstlenen Karatay, kariyerindeki çeşitliliği ve başarılarıyla Türkiye'nin önde gelen medya kişiliklerinden biri olarak kabul edildi.

1326533.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar