Erzincan'ı Cumhur İttifakı adayı Aksun kazandı

Erzincan'ı Cumhur İttifakı adayı Aksun kazandı
Yerel seçim sonuçlarının resmi olmayan sonuçlarına göre Erzincan Belediye Başkanlığını Cumhur İttifakı adayı Bekir Aksun kazandı.

Erzincan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın adayı olan MHP'li Bekir Aksun, kesin olmayan sonuçlara göre tekrar seçildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Erzincan'da Cumhur İttifakı'nı destekleyen vatandaşlar, sevinçlerini kutlamak için sokaklara döküldü.

Ordu, Halit Paşa, Fevzi Paşa ve 13 Şubat caddelerinde araçlarıyla konvoy oluşturan vatandaşlar, traktör, çekici ve tırlarla klakson çalarak seçimin galibi olan Bekir Aksun'u kutladı. Ellerinde bayraklarla Kızılay Meydanı'nda toplanan partililer de sevinçlerini coşkuyla dile getirdi.

Kızılay Meydanı'ndaki konuşmasında Bekir Aksun, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Erzincan'a hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Aksun, "Bugün sandık başına giden tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Tercihi ister bizden yana kullansın ister bir başka arkadaşımızdan yana kullansın onlar, bizim kardeşimiz ve birinci sınıf vatandaşımız. Yarından itibaren hepsinin hizmet olarak emrindeyiz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar