Eren Erdem'den muhalif seçmeni kızdıracak sözler

Eren Erdem'den muhalif seçmeni kızdıracak sözler
Seçim yenilgisinin sıcaklığı henüz sürerken CHP'li Eren Erdem'dem 'kutu kola' anketinin ardından bir başka itiraf daha geldi. Erdem, seçimin öncesinde "Erdoğan mı, Atilla Taş mı?" sorusuyla yapılan anketin eşit sonuçlandığını duyurdu. Bu sözler hayal kırıklığı yaşayan muhalif seçmeni bir kez daha kahretti.

Selahattin Demirel / Günboyu

28 Mayıs'ta tamamlanan Cumhurbaşkanı Seçimi'ne bir kez daha Erdoğan'ın kazanması, muhalif seçmenin umutlarını kırarken CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'den yapılan bir açıklama da tepki çekti.

Daha önce yaptığı "Kutu kola mı Erdoğan mı?" anketi açıklamasıyla dikkat çeken Erdem bu kez seçim öncesi yaptırdıkları bir başka anketi duyurdu.

Erdem, KRT'de katıldığı programda yaptığı açıklamasında "Seçimden önce 'Atilla Taş mı, Erdoğan mı?' anketi yaptırdık. Atilla Taş, Erdoğan'la kafa kafaya oy almıştı." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU O ZAMAN NİYE KAYBETTİ?

Eren Erdem'in açıklaması sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaybetme ihtimali yüksek bir seçimin muhalefet aleyhine sonuçlanmasının "büyük başarı" gerektiği anlamı çıkarken yayını izleyen muhalif seçmenin zihninde de haklı bir soru ortaya çıktı.

Ağır ekonomik tabloya karşın Erdoğan'ın tekrar zafer elde etmesine yarayan politikaların muhalefet tarafından nasıl savunulabildiğini merak eden seçmenler Erdem'in anket açıklaması ardından "O zaman neden Kılıçdaroğlu kaybetti?" sorusunu sordu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar