Erdoğan'ın Gül ve Babacan yanıtı!

Erdoğan'ın Gül ve Babacan yanıtı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna-Hersek ziyaretinin dönüşünde uçakta açıklamalarda bulundu. Erdoğan'a, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül'e karşı kırgın olup olmadığı sorulunca, "Bunlara kırgınlık olmayacak da kime olacak?" cevabını verdi.

Bosna-Hersek ziyareti sonrasında yurda dönüş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül'e karşı kırgın olup olmadığına dair sorulan soruya, "Bunlara kırgınlık olmayacak da kime olacak?" yanıtını verdi. 

Erdoğan, AKP'den istifa eden Ali Babacan'la yaptığı görüşmeye ilişkin olarak da, "Ben Ali Bey’in kendisine de söyledim; “Yolunuz yolunuzdur eyvallah ama şunu unutmayın ki bu ümmeti parçalamaya hakkınız yok. Siz bunu yapıyorsunuz. Bunun parçalanmasıyla da bir yere gidemeyeceksiniz” dedim" şeklinde konuştu.

Erdoğan açıklamasında ayrıca isim vermeden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le ilgili olarak da, "Yola çıkarken her şey iyi, güzel ama Cumhurbaşkanlığı makamından ayrıldıktan sonra mensubu olduğu partisine üye dahi olmamıştır" ifadelerini kullandı.

"AĞIR BEDELLER ÖDENDİ"

Habertürk'te yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek'teki temaslarının ardından Ankara'ya dönüşü sırasında, gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı’nın değiştirilmesine ilişkin, “Sayın Başkan’ın kendine has birçok tasarrufu olmuştur ve bu tasarruflar neticesinde de maalesef ağır bedeller ödendi. Bu artık bir yere kadar katlanılabilirdi, çekilmez oldu” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sistemi revizyonuyla ilgili soruları yanıtlayan Erdoğan, "Yeni yönetim sistemiyle ilgili çeşitli bilgilerin, yaptığımız istişarelerde ortaya çıkacak düşüncelerin analizini yapmak suretiyle böyle bir şey varsa biz de ileri süreriz. En azından Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız Sayın Bahçeli ile bir değerlendirme yaparız" diye konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar