Erdoğan'dan Yeni Zelanda açıklaması

Erdoğan'dan Yeni Zelanda açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İbadette olan masum Müslümanları buldun, elinde silahla gittin taradın. Ahlaksız, alçak. Müslümanlar olarak asla baş eğmeyeceğiz ama asla bu alçakların seviyesine de düşmeyeceğiz.” dedi.

Erdoğan'dan Yeni Zelanda açıklaması

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

YENİ ZELANDA'DA 3 TÜRK YARALANDI'

Yeni Zelanda'daki iki camiye yönelik terör saldırısında 3 Türk'ün yaralandığını belirten Erdoğan, "Bu katil bildiri yayınlamış, tüm Müslümanlarla birlikte ülkemizi, milletimizi, şahsımı da hedef alıyor." dedi.

Erdoğan, "Her yerin bomba olsa ne yazar. İbadette olan masum Müslümanları buldun, elinde silahla gittin taradın. Ahlaksız, alçak, sen kolayı seçtin. Müslümanlar olarak asla baş eğmeyeceğiz ama asla bu alçakların seviyesine de düşmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

'BİR TERÖR DEVLETİ ARANIYORSA O DA İSRAİL'DİR'

"Netanyahu zalimdir. Eğer dünyada zulmeden bir ülke aranıyorsa o da İsrail'dir, bir terör devleti aranıyorsa o da İsrail'dir." diyen Erdoğan, şunları söyledi:

"İsrail'in başındaki soyguncu var ya, yargılanan var ya, her türlü yolsuzluktan yargılanan bir Başbakanları var ya, onun oğlu da 'İstanbul, Bizans'ın başkenti bir Hristiyan şehridir' diye tweet atıyor. Be ahlaksız, siz Filistin'in tamamını işgal ettiniz.

Kökeni, inancı, meşrebi ne olursa olsun günahsız her masum insanın ölümüne karşı aynı ilkeli duruşu sergileyeceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çıkın delikanlıca kim kiminle ittifak halinde, kim kimin belediye başkan adayını destekliyor, kim kimin belediye meclis üyelerini kendi listesinden gösteriyor söyleyin." dedi. 

Mansur Yavaş'la ilgili iddialara ilişkin Erdoğan, "Bütün belgeler ortaya döküldü, artık gizleyecek hiçbir şeyleri kalmadı." ifadesini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar