Erdoğan'dan yabancı futbolcu açıklaması

Erdoğan'dan yabancı futbolcu açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yabancı futbolcu sayısının sınırlandırılmasına ilişkin, "2019'dan sonrasına yönelik TFF, bu işi tüm kulüplerle oturup masaya yatırmalı. 'Bundan sonraki süreci nasıl sürdürelim' onun üzerinde durmalarında fayda var." dedi.

Erdoğan'dan yabancı futbolcu açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV ve NTV Spor'da yayınlanan "Yüzde 100 Futbol" programında, sunucu Murat Kosova ile eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in sorularını yanıtladı.

Yabancı futbolcu sayısının sınırlandırılmasına yönelik görüşleri sorulan Erdoğan, şu yanıtı verdi:

"Birçok şu andaki yabancı futbolcuyla diyelim ki 2019'a kadar anlaşmalar yapılmış. Şimdi 2019'a kadar  anlaşmalar yapıldığına göre; bunun üzerinde herhangi bir spekülasyon yapmaya gerek yok. Çünkü bu bir defa yürüyen bir süreç. 2019'dan sonrasına yönelik Türkiye Futbol Federasyonu bu işi bence tüm kulüplerle oturup masaya yatırmalı ve bundan sonraki süreci nasıl sürdürelim, nasıl yürütelim onun üzerinde durmalarında fayda var."

"Ters bakmanın faydası olmaz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, devşirme oyuncu tartışmalarına ilişkin,  "İngilizler oynatıyor, Fransızlar oynatıyor. Keşke kendi tohumlarımızdan, kendi topraklarımızdan yetişse ama bu olmuyorsa ve bu dünyanın da bir gerçeğiyse buna da böyle tamamıyla ters bakmanın bana göre pek faydası olmaz diye düşünüyorum." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar