Erdal Beşikçioğlu'ndan kalpleri ısıtan hareket

Erdal Beşikçioğlu'ndan kalpleri ısıtan hareket
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun sosyal medyada yayımlanan fotoğrafı büyük ilgi çekti.

Behzat Ç. karakteriyle tanınan ve 31 Mart seçimlerinde Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu, dikkat çeken bir uygulamaya imza attı.

Beşikçioğlu, öğle yemeklerini belediye çalışanlarıyla birlikte yemekhanede yemeye başladı. Bu ortamda çekilen fotoğrafı kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Erdal Beşikçioğlu, Malatya'da göçük altından kurtarılan Kedi Mavi'nin yavrularından birini sahiplendi. Beşikçioğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kediyi sahiplendiğini açıkladı.

İşte Beşikçioğlu'nun o fotoğrafı:

erdal.jpeg

ETİMESGUT SEÇİM SONUÇLARI

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Etimesgut'ta oyların %56,62'sini alan CHP adayı Erdal Beşikçioğlu, Enver Demirel'i geride bırakarak Belediye Başkanı oldu.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR?

Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970'te Ankara'da doğdu. Ordu, Ünye'li bir baba ve Ankaralı Arnavut bir annenin ilk çocuğudur. Babası Vakıflar Bankası'nda müdür olarak görev yapıyordu. Babasının tayinleri nedeniyle ilkokul eğitimine Ankara'da başladı, ardından Kayseri ve İzmir'de devam etti. Liseyi İzmir Özel Türk Koleji'nde okuyup Ankara'da tamamladı.

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yeğeni olan Beşikçioğlu, 1989'da Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Eğitim sürecinde "William Guskill" ile yaratıcı drama çalışmaları yaptı. 1993'te mezun olup aynı yıl Devlet Tiyatroları'nda çalışmaya başladı. 1995-1996 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı.

Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya devam eden Beşikçioğlu, 1991'den beri konservatuardan sınıf arkadaşı olan oyuncu Elvin Beşikçioğlu ile evlidir. Çiftin "Derin" adında bir kızları vardır.

Beşikçioğlu'nun rol aldığı bazı tiyatro oyunları arasında "Bir Delinin Hatıra Defteri" (2009), "Salome" (2005), ve "Yer Demir Gök Bakır" (2003) gibi eserler yer alır.

Oynadığı dizi ve filmlerden bazıları ise "Behzat Ç." (2010), "Adı Efsane" (2017), ve "46 Yok Olan" (2016) olarak sıralanabilir.

Ödülleri arasında 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (2011) ve Baykal Saran Tiyatro Ödülü (2009) bulunuyoır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar