Enerji devleri akıllı şebekeleri tartışacak

Enerji devleri akıllı şebekeleri tartışacak
5. Uluslararası Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı,19- 21 Nisan’da İstanbul’da yapılacak. Yaklaşık 300 firmanın katılacağı fuarda, enerji verimliliği, siber güvenlik ve uzaktan kontrol sistemleri gibi konular masaya yatırılacak

Enerji devleri akıllı şebekeleri tartışacak

Semih KASAR / İSTANBUL

Dünya Enerji Birliği tarafından en önemli etkinlikler arasında gösterilen 5. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı’na Türkiye’den ve dünyadan önemli isimler katılacak. ICSG İstanbul 2017 kapsamında gerçekleşecek olan CEO panelinde, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve AKSA Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan yer alacak. İsrail Akıllı Enerji Vakfı Başkanı Amos Lasker ile Arap Yenilenebilir Enerji Komisyonu Başkanı ve Ürdün Prensi Asem Bin Nayef’in de konuşmacı olarak katılacağı ICSG İstanbul 2017, Asya, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Amerika’dan gelecek olan heyetler ile önemli bir ticaret ve bilgi platformu olacak.

YAKLAŞIK 300 FİRMA KATILACAK

19-21 Nisan 2017 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde İtalya’nın ülke partnerliğinde gerçekleşecek olan 5. Uluslararasıİstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın himayelerinde organize edilen ICSG İstanbul 2017’ye bu yıl Turkcell, Vodafone, Siemens, GE, Aselsan, Oracle, SAP ve G3 PLC gibi uluslararası yaklaşık 300 firma katılacak.

ENERJİ DEVLERİ CEO PANELİNDE

Enerji alanında yurtiçi ve yurtdı- şında hayata geçirdikleri projelerle dünyaya örnek olan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve AKSA Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan ICSG İstanbul 2017 kapsamında gerçekleşecek olan CEO paneline katılacaklar. Birçok önemli ismin katılacağı panelde konuşmacılar enerji alanındaki deneyimlerini, başarılı projelerin sırlarını, gelecekle ilgili öngörülerini ve akıllışebekelerile ilgili görüşlerini paylaşacak.

KÖRFEZ ÜLKELERİNDEN İSİMLER

Ürdün’ün su piyasasındaki karar verici pozisyonundaki Ürdün Su Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Tawfik Al-Habashneh, Ürdün Ulusal Elektrik Enerjisi Kurumu (NEPCO) Başkan Yardımcısı Ahmad Zubi ve Arap Yenilenebilir Enerji Komisyonu Genel Müdürü Mohammed Al-Ta’ani Ürdün’den kongreye konuşmacı olarak katılacaklar

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar