Emre Belözoğlu: Market çalışanına değil, banka müdürüne güvendik

Emre Belözoğlu: Market çalışanına değil, banka müdürüne güvendik
MKE Ankaragücü'nün Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, futbol kariyeri sonrasında yaşadığı deneyimler ve karşılaştığı zorluklar hakkında açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu, Seçil Erzan davası ile ilgili olarak konuştu. Belözoğlu verdiği röportajda "Hayat bazen insanların altını çizer, bazen de üstünü çizer." dedi.

Belözoğlu, Fenerbahçe'de iki güçlü başkanla çalıştığını belirterek, "Hiç kimseye kırgınlığım yok. Sayın Aziz Yıldırım ve Sayın Ali Koç'la yaşanmışlıklarımız, hatıralarımız var. Anlaşamadığımız yerler de olmuştur ama birbirimizi gördüğümüzde Ali Başkan'la da Aziz Başkan'la da sarılırız, oturur konuşuruz." şeklinde konuştu.

Ayrıca, Emre Belözoğlu, kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık davasıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulundu.

'İKİNCİ GÜN İŞİN RENGİ DEĞİŞTİ'

Emre Belözoğlu, bankacılık işlemi yapacağını düşünerek kuzeninin vasıtasıyla bir yatırım yapmak istediğini sonra ikinci, üçüncü gününde renginin değişmesine şahit olduk” dedi.

'BANKAYA ŞİKAYET ETTİK'

Yaşadıklarını ilk kez anlatan Belözoğlu, “Bize bankacılık işlemi yapıldığına dair kağıtlar verildi" derken, kendisinin yine de buna güvenmediğini ve bankaya kendisini şikayet ederek, bankanın müfettişlerini getirttiğini de söyledi.

'ALLAH ONLARA VİCDAN VERSİN'

Belözoğlu vermiş olduğu röportajda insanların acılarından ve yaşadıklarından beslenen bir güruh olduğunu söyleyerek “Onlara söyleyebileceklerim, Allah onlara vicdan versin. Burada bir süpermarket çalışanı değil, bir banka müdürünün, bankacılık işlemi yaptığını söyleyerek, elimize bankanın kendi ürettiği kağıtlarla vermiş olduğu şeylere inandık. Onun dışında söyleyecek bir şeyim yok." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar