Elon Musk'tan ücretli X (Twitter) açıklaması! Üyeliklerin ayrıntılarını duyurdu

Elon Musk'tan ücretli X (Twitter) açıklaması! Üyeliklerin ayrıntılarını duyurdu
Sosyal medya platformu X (Twitter) üzerinde yaptığı değişikliklerle gündeme gelen Elon Musk, önceki günlerde Twitter'ı ücretli bir hale getireceğini duyurmuştu. Musk'tan ücretli üyeliklerle ilgili açıklama geldi.

Dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk'ın sahibi olduğu "X (Twitter) ücretli mi olacak?" sorusu son dönemde sıkça merak ediliyor. Twitter'ı satın aldıktan sonra adını ''X'' olarak değiştiren ve uygulamada onlarca değişiklik yapmaya devam Musk, platforma ödeme sistemi getirebileceğini ifade eden açıklamalarda bulunmuştu. Musk son olarak da, 2 ülkede X'i ücretli hale getirmişti.

1 ABD DOLARI İSTENECEK


Sosyal medya platformu Twitter kullanıcılarından ücret alma planlarını doğruladı ve resmi hesap üzerinden yapılan paylaşımda "17 Ekim 2023 itibarıyla iki ülkedeki yeni kullanıcılar için yeni bir abonelik yöntemi olan 'Bot Değil'i test etmeye başladık" denildi.

Alınan karara göre uygulamaya yeni kayıt olan kullanıcıların paylaşımda bulunabilmesi için yılda 1 ABD doları ödeme yapması gerekmiş olacak.

BİRİ REKLAMLI, DİĞERİ REKLAMSIZ SEÇENEK OLACAK

Elon Musk'ın yeni açıklamasına göre ise X Premium aboneliklerinin iki yeni katmanı yakında kullanıma sunulacak.

premimum111.png

Musk ücretli üyelikler hakkında "Biri tüm özellikleriyle daha düşük maliyetli ancak reklamlarda azalma yok, diğeri ise daha pahalı ama reklamsız." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE İÇİN AYLIK ÜCRET NE KADAR OLACAK?

Ücretli üyeliğin Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz belli değil. Üyelik fiyatlarının da ülkemize gelecek üyelik planlarıyla birlikte belli olması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar