Elon Musk'ın para hırsı işçileri fabrikaya kapattırdı: Çalışanlara ilginç öneri: Fabrikada uyuyabilirsiniz!

Elon Musk'ın para hırsı işçileri fabrikaya kapattırdı: Çalışanlara ilginç öneri: Fabrikada uyuyabilirsiniz!
Elon Musk, uygun fiyatlı yeni Tesla modeli üzerinde çalışan çalışanlara bazı önerilerde bulundu ve üretim hedefleri için dikkat çeken ifadeler kullandı.

Bir süredir uygun fiyatlı elektrikli otomobil geliştirme çabalarıyla gündeme gelen Tesla'nın çalışmalarını hızlandırdığına dair son raporlar ortaya çıktı. Elon Musk'ın, yeni araç için çalışmaları hızlandırdığını açıkladığı belirtiliyor. Fabrikada hızlı bir üretim hedefleyen Musk, Tesla çalışanlarına fabrikada uyuma imkanı tanıyabileceğini ifade etti.

ELON MUSK'TAN YENİ MODEL İÇİN SPOİ...

Tesla, şimdiye kadar piyasaya sürülecek en uygun fiyatlı elektrikli aracını hazırlıyor. CEO Elon Musk, fabrikadaki çalışanların yoğun bir üretim sürecine hazır olması gerektiğini belirtti. Şirketin son mali raporlarına dayanarak konuşan Musk, mühendisler ve personel için bazı önerilerde bulundu.

3-002.jpg

Musk'a göre, Avrupa ve Çin pazarlarında büyümek için uygun fiyatlı otomobilin bir an önce piyasaya sürülmesi gerekiyor. Musk, Texas Gigafactory'de çalışanların üretim hattında yaşayıp uyumasının gerekli olduğuna inanıyor.

Şirket içinde "Redwood" projesi olarak adlandırılan uygun fiyatlı Tesla modelinin, 2025'in sonlarına doğru üretime geçmesi bekleniyor. Ancak Musk, yeni teknolojilerin seri üretime ulaşmasında zorluklarla karşılaşabileceğini ve uygun fiyatlı araç için bu zorlukların aşılması gerektiğini vurguladı.

1-003.jpg

Daha önceki raporlar, Elon Musk'ın Almanya'daki Gigafactory Berlin'i ziyaret ederek uygun fiyatlı model hakkında bilgi aldığını gösterdi. Musk, çalışanlara düşük maliyetli elektrikli otomobil pazarından daha fazla pay alınması gerektiğini vurguladı.

Musk, yatırımcılara, "Pratik olarak fabrikada uyuyacağız. Pratik olarak değil, öyle olacağız" şeklinde ifadeler kullandı.

2-001.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar