Ekranı olmayan giyilebilir akıllı telefon resmi olarak tanıtıldı: Ön siparişler bu tarihten itibaren verilebilecek

Ekranı olmayan giyilebilir akıllı telefon resmi olarak tanıtıldı: Ön siparişler bu tarihten itibaren verilebilecek
Humane adlı dev teknoloji şirketi piyasaya bomba gibi düşecek yeni giyilebilir akıllı telefon teknolojisini tanıttı. Cihazai ilişkin detaylar belli oldu. İşte ayrıntılar...

Humane teknoloji şirketi tarafından geliştirilen, ekranı olmayan giyilebilir telefon AI Pin'in bilgileri geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Humane şimdi ise giyilebilir akıllı cihazı resmi olarak tanıttı.

FİYATI BELLİ OLDU

699 dolarlık fiyat etiketi ile satışa sunulan bu cihazı kullanabilmek için aylık 24 dolar abonelik ücreti ödemek gerekiyor. Bu abonelik ücreti, T-Mobile şebekesine bağlanmayı ve bir telefon numarasına sahip olmayı sağlıyor. Bu sayede, cihaz kapsama alanını T-Mobile şebekesi üzerinden tanımlıyor.

a2.jpg

CİHAZIN ÖZELLİKLERİ

AI Pin, gücünü Snapdragon işlemcisinden alıyor. Cihazın üstünde bulunan kamera ve mikrofon, ses ve hareketlerle kolayca kontrol edilebilmesini sağlıyor.

Dahili kamerası, 13 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebiliyor. Şirket tarafından açıklanan bilgilere göre, ilerleyen dönemlerde gerçekleştirilecek bir güncelleme ile cihaza video çekme özelliği de eklenmesi bekleniyor.

a3.jpg

"Güven Işığı" adı verilen bir gösterge cihazın üzerinde bulunuyor. Bu gösterge yanıp söndüğünde kullanıcılar, cihazın veri topladığını anlayabilecek. AI Pin, toplamda 54 gram ağırlığındadır ve hafif yapısı sayesinde kullanıcılar rahatlıkla kıyafetlerine yapıştırabilecek.

AI Pin, AI Mic adını verdiği yazılım sayesinde diğer yapay zeka modellerine bağlanma yeteneğine sahip. Bu özellik, özel olarak geliştirilmiş olan Cosmos adlı yeni bir işletim sistemi tarafından destekleniyor.

a1.webp

KULLANICILAR NELER YAPABİLİR?

Şirketin açıklamasına göre, Pin'in özellikleri arasında ses tabanlı mesajlaşma, arama, e-posta özetleme, yiyecekleri tanıma ve gerçek zamanlı çeviri gibi özellikler bulunuyor.

q5.webp

CİHAZ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKIYOR?

Şirket, cihazın ön siparişlerinin 16 Kasım'da başlayacağını ve ürünün 2024 başlarında gönderilmeye başlanacağını duyurdu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar