Eğitime olumsuz hava engeli! Tatil haberleri peş peşe geldi... Bu il ve ilçelerde okullar tatil

Eğitime olumsuz hava engeli!  Tatil haberleri peş peşe geldi... Bu il ve ilçelerde okullar tatil
Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. İşte tatil edilen o il ve ilçeler...

İstanbul’da etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Şile İlçesi’nde 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiğini İstanbul Valiliği açıkladı. Bu karara göre Şile İlçesi’ndeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım tarihinde idari izinli sayılacak.

HANGİ İL VE İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Zonguldak’ta kenti etkisi altına alan fırtına nedeniyle okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi/özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarının tatil edildiği bildirildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de 20 Kasım 2023 günü idari izinli sayılacakları ifade edildi.

660x310-1700394040686.webp

BOLU'DA DA EĞİTİME ARA

Bir tatil haberi de Bolu'dan geldi. Bolu Valiliği, il genelinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle yarın tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de bir gün idari izinli sayılacak.

kar-tatili-aa-1990486.jpg

DÜZCE’DE İKİ İLÇEDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Düzce Akçakoca ve Yığılca ilçeleri genelinde gün boyu sağanak ve fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Olumsuz hava şartlarının devam ettiği ilçede birçok ev ve iş yerini su bastı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi.

Akçakoca ve Yığılca Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir” denildi.

SAKARYA’DA TAŞIMALI EĞİTİME ARA VERİLDİ

Sakarya’nın Hendek ilçesinde ise olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçenin yüksek mahallelerindeki olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle Dikmen, Aksu, Kurtuluş Karadere, Sümbüllü Kırktepe, Bakacak, Pazarcık, Eskibıçkı, Dede Düzü, Bıçkatik, Hicriye, Muradiye, Akçayır, Esentepe, Harmantepe mahallelerinde taşımalı eğitime Hendek Kaymakamlığınca 1 gün ara verildiği kaydedildi.

08184243-tatyl.jpg

BİNGÖL'DE OKULLAR TATİL

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Yoğun yağmur yağışının aralıksız devam etmesi ve ilerleyen saatlerde beklenen kar yağışı nedeniyle Adaklı, Karlıova, Kiğı, Yedisu ve Yayladere ilçelerimizde 20 Kasım Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir. Engelli ve hamile olan kamu görevlilerimiz de aynı gün idari izinli sayılacaktır" denildi.

BİR TATİL HABERİ DE ŞIRNAK'TAN

Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada da, "Meteorolojik verilere göre, devam eden olumsuz hava şartları sebebiyle ilimiz genelinde eğitim öğretime 20 Kasım Pazartesi günü ara verilmesine, engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

kar-tatili-okul-aa-1747369.jpg

YARIYIL TATİLİ NE ZAMAN?

22 Ocak-2 Şubat 2024'te yarıyıl tatili, 8-12 Nisan 2024'te ise ikinci ara tatil olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar