Ege Rallisi’nde dereceye girenler kupalarını aldı

Ege Rallisi’nde dereceye girenler kupalarını aldı
Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Ege Rallisi'nin ikinci günü sona erdi ve dereceye giren ekipler kupalarını aldı.

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 2. ayağı olan bu ralli, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Ege Otomobil Spor Kulübü (EOSK) tarafından desteklendi. Yarışlara toplamda 20 klasik otomobil ve 64 ralli aracı katıldı. 22 Mart'ta başlayan yarışlar, seyirci etabıyla başladı ve Akbük etabıyla sona erdi. Son gün Akyaka, Kıran ve Akbük etaplarında mücadele eden ekipler, Marmaris Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen ödül töreninde kupalarını aldılar.

Ege Rallisi'nde birinci sırayı GP Garage My Team ekibi Ümitcan Özdemir ve co-pilotu Kutay Ertuğrul aldı. İkinci sırayı geçen yılın şampiyonu Ali Türkkan-Burak Erdener ekibi, üçüncü sırayı ise Burak Çukurova-Burak Akçay ikilisi elde etti. İki çeker klasmanında birincilik Atış Motorsport'tan Refik Bozkurt-Soner Tamer'e, TOSFED Ralli Kupası'nda ise GMG Racing'den Berkay Erdoğan-Muhammed Mataracı ekibine gitti. Kadınlar kategorisinde ise birincilik Burcu Çetinkaya ile Fabrizia Ponz ikilisine verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar