Efsane telefon markasından yuvarlanabilir telefon geliyor!

Efsane telefon markasından yuvarlanabilir telefon geliyor!
Teknoloji şirketlerinin çalışmalarını sergilediği Mobil Dünya Kongresi 2024'te Motorola'da yer aldı. Şirketin tanıttığı ürünler arasında yuvarlanabilir telefon yer aldı.

Bir zamanların efsane telefon firması Motorola, Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2024'te yeni teknolojilerini tanıttı. Tanıttığı cihazlar arasında bulunan esnek OLED teknolojisi dikkat çekti. Şirket, Adaptive Display adını verdiği bu yeni teknolojiyi sergileyerek, yuvarlanabilir ekranların geleceğini gözler önüne serdi.

honor.jpg

Motorola'nın yeni cihazı, çoklu menteşeler sayesinde farklı şekillere bükülebiliyor. 6,9 inçlik pOLED ekranın içe doğru katlanabileceği veya bir yüzey üzerinde dik durabileceği belirtiliyor. Ayrıca, cihaz bir bileklikle eşleştirildiğinde bileğin etrafını tamamen sarabiliyor.

Ancak, bu yeni teknolojinin uygulanabilirliği konusunda bazı soru işaretleri bulunuyor. Özellikle bileğe takıldığında cihazın kalınlığının ve sertliğinin artması, kullanımı zorlaştırabilir. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar yuvarlanabilir telefonların, cihazlarını taşımak için kol bandı kullanan koşucular için uygun olabileceğini düşünüyor.

motorola-2.jpg

Motorola, Adaptive Display'in henüz kesin bir ürün olmadığını ve daha çok olasılıkları keşfetmeye yönelik bir prototip olduğunu vurguluyor. Bu konsept daha önce Lenova'nın düzenlediği etkinlikte de gösterilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar