Edirne’deki cinayet tüyler ürpertti! 10 gündür kayıptı arazide koyun derilerine sarılı şekilde bulundu!

Edirne’deki cinayet tüyler ürpertti! 10 gündür kayıptı arazide koyun derilerine sarılı şekilde bulundu!
Edirne'de dehşet verici bir olay yaşandı. 51 yaşındaki Hamit Kır'ın, bedeninin koyun derileri ve çöplerle örtülü halde toprağa gömülmüş cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili köyde bir ahırda çalışan İ.T. gözaltına alındı. İ.T.'nin, çevresine Kır'ın yurt dışına gittiğini söylediği ve bu yönüyle yanıltıcı mesajlar gönderdiği belirlendi.

Hıdırağa köyünde tarım aletleri tamiri yapan ve yalnız yaşayan Hamit Kır'dan haber alamayan komşuları, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri, Kır'ı bulmak için arama çalışmalarını başlattı ve bölgedeki gölet çevrelerinde arama yoğunlaştırıldı. Köpeklerin de katıldığı arama çalışmaları sırasında Kır'ın cesedi, Küçükdöllük köyü yakınlarındaki boş arazide bulundu. Cesedin üzerinin koyun derileri ve çöplerle örtüldüğü tespit edildi. Kır'ın cansız bedeni Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

640xauto-002.webp

YURT DIŞINA GİTTİ YALANI

Kır'ın ölümünden sonra yapılan detaylı araştırmada, jandarma ekipleri köyde bir ahırda çalışan İ.T.'yi gözaltına aldı. İ.T.'nin Kır'ın cep telefonunu üzerinde bulundurduğu ve Kır'ın hesabından kendisine para gönderdiği belirlendi. İ.T.'nin, çevresine Kır'ın yurt dışına gittiğine dair mesajlar gönderdiği ortaya çıktı. İ.T.'nin jandarmadaki sorgusu ise devam ediyor.

rtr.jpg

Kır'ın köylüsü Adil Gavaz, Kır'ın kimsenin zararını düşünmeyen, sakin biri olduğunu belirtti. Gavaz, Kır'ın kaybolduğu günden beri arandığını ve cesedinin bulunmasının ardından köpeklerin kokuyu takip ederek bulduğunu ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar