Edanur Gezer soruşturmasında bir kişi daha ifade verdi

Edanur Gezer soruşturmasında bir kişi daha ifade verdi
5 yaşındaki Edanur Gezer'in ailesiyle piknik yaparken bir parkta belediyenin açtığı su dolu çukura düşerek ölmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, bir kişi daha ifade verdi.

İstanbul'da, 5 yaşındaki Edanur Gezer'in Menekşe Sahil Parkı'nda su dolu bir çukura düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma sürüyor. Son gelişmelere göre, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas, savcılığa ifade verdi. Sukas'ın ifadesinin ardından adli kontrolle serbest bırakıldığı bildirildi.

Daha önce dün Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen bir belediye çalışanı tutuklanmış, 2 çalışan ise serbest bırakılmıştı. Ayrıca bir kepçe operatörü de dahil olmak üzere 3 belediye çalışanı daha ifade vermiş, mahkeme mühendis Furkan K'nin tutuklanmasına karar vermişti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı idari soruşturmanın da devam ettiği belirtildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, olayla ilgili olarak, "Küçük Edanur’un, belediyemize ait bir parkta yaşamını kaybetmesinin yasını tutuyoruz. Sorumluları cezasız bırakmayacağız" şeklinde açıklama yapmıştı.

Soruşturma detayları ve olayın sorumlularıyla ilgili adli ve idari süreçlerin devam edeceği belirtilirken, Edanur'un ölümü tüm toplumu derinden üzmeye devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar