'Dur' ihtarına uymayan kuryenin sepetinden uyuşturucu çıktı

'Dur' ihtarına uymayan kuryenin sepetinden uyuşturucu çıktı
Aksaray'da Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Aksaray'ın Ereğlikapı Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, jandarma ekipleri tarafından 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan bir kebapçı kuryesi, motosikletiyle kaza yaptı. Olayın detayları ise dikkat çekti.

Saat 18.30 sularında meydana gelen olayda, jandarma ekipleri, 28 yaşındaki kurye Mehmet B.'nin uyuşturucu ticareti yapacağı bilgisine ulaştı. Hızla harekete geçen ekipler, kuryeyi suçüstü yakalamak için operasyon düzenledi. Ancak, ekiplerin 'dur' ihtarına uymayan Mehmet B., 68 ACR 815 plakalı motosikletiyle kaçmaya başladı. Jandarma ekipleri ise peşini bırakmadı.

UYUŞTURUCU MADDELER DÖKÜLDÜ

1481 Sokak'ta yaşanan kovalamacada, Mehmet B.'nin motosikleti kaza yaparak devrildi. Kurye yaralanırken, motosikletin sepetinde bulunan paketlerin içinden uyuşturucu maddeler döküldü. Ancak ilginç bir detay da ortaya çıktı: Kebaplar ise sepetin içinde kaldı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı kurye, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar