Dur ihtarına uymadı kaçtı! Polise 7 saat direndi

Dur ihtarına uymadı kaçtı! Polise 7 saat direndi
Elazığ'da bir dükkana giren şahıs başına silah dayadı. 48 bin TL'lik zarar veren şahsin polise direnişi 7 saattir sürdü. Sonrasında ise olay yerinden kaçtı.

Elazığ'ın Salıbaba Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, dur ihtarına uymayan ve polis aracına çarpan bir şahıs, yaşanan kovalamaca sonrasında bir oto tamirhanesine sığınarak 7 saat boyunca direndi.

Şahsın, içeri girdiği oto tamirhanesinde 48 bin liralık zarara yol açtığı belirtildi.

23 AJ 670 plakalı otomobilin dur ihtarına uymaması üzerine başlayan kovalamaca sonucunda şahıs, sanayi sitesine sığınarak kendini kilitledi.

Polis ekiplerinin yoğun çabasıyla olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Özel Harekat ve Yunus ekipleri ile ambulans sevk edildi. Şahsın çevresinin polis tarafından güven altına alınmasının ardından, ikna çalışmaları başlatıldı.

haberici.jpg

Ancak şahıs, içeri girdiği oto tamirhanesinde direnmeye devam ederek 48 bin liralık zarara neden oldu. İş yeri sahibi Lütfü Küçükyurt, yaşananları şu sözlerle aktardı: "Eski ve yeni radyatörleri parçalamış. Polisler girmesin diye radyatörlerden barikat kurmuş. Radyatörlerin tanesi 24 bin lira, iki tane radyatör gitti. Tahminimce tüpü kullanarak, çatıyı parçalamış ve buradan kaçmış.”

zararverdi.jpg

Şahsın olay yerinden yakalanması için polis ekiplerinin titizlikle çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Yaşanan bu olay, Elazığ'da büyük bir polis operasyonunu beraberinde getirirken, şahsın direnişi ve verdiği zararlar da gündeme damga vurdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar