Dünyaca ünlü otomobil markasından dev indirim: 400 bin liraya yakın fiyat düşüşü var

Dünyaca ünlü otomobil markasından dev indirim: 400 bin liraya yakın fiyat düşüşü var
Dünyaca ünlü ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla fiyat indirimi kararı aldı. Firma, dünyanın farklı ülkelerinde fiyat indirimleri gerçekleştirirken, bu defa Türkiye'de indirim yaptı.

Dünyaca ünlü otomobil markasından dev indirim! Fiyatlar 400 bin lira kadar düştü

Dünyaca ünlü otomobil markası Tesla Türkiye fiyatlarında güncellemeye gitti. Tesla, son dönemde Çin ve ABD için sık sık fiyat değişiklikler yapıyordu. Bu defa firma tarafından Türkiye için de Model Y'de indirim yapıldığı açıklandı.

İNDİRİMLER 400 BİN TL DEĞERİNE YAKLAŞTI


Otomobillerde gerçekleştirilen indirimler 400 bin TL değerine yaklaştı. Ayrıca Model Y'nin donanım özelliklerine göre farklı fiyatlar da ortaya çıkmış oldu.

modely11.webp

MUSK'IN TÜRKİYE'YE İLGİSİ ARTTI


Son dönemde Türkiye'de satışlarını sürdüren ve akın eden elektrikli otomobil markalarının kendilerini kanıtlamak ve piyasada daha fazla yer edinmek amacıyla fiyat tarafında rekabete girişmeye başladığı söylenirken, Tesla'nın sahibi milyarder iş insanı Elon Musk'ın Türkiye'ye olan ilgisi arttığı da ifade ediliyor.

'OTOMOBİL FABRİKASI KURACAK' İDDİALARI GÜNDEMDE

Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile diyalog halinde olduğu bilinen Elon Musk'ın Türkiye'ye otomobil fabrikası kuracağı iddiaları da yeniden gündeme geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar