Dünyaca ünlü kahin Nostradamus 2024'te dünyayı bekleyen felaketleri açıklamıştı! Eserinde o ülkelere işaret etti

Dünyaca ünlü kahin Nostradamus 2024'te dünyayı bekleyen felaketleri açıklamıştı! Eserinde o ülkelere işaret etti
Dünyadaki olaylar hakkında kehanetlerde bulunan ünlü kahin Baba Vanga ve Simpsonlar dışında bir başka ünlü kahin de Nostradamus olarak biliniyor. Yaşanan pek çok olayı seneler öncesinden bilen Fransız kahinin 2024 yılı hakkında yaptığı kehanetler duyanları korkuttu.

Pek çok kehanetiyle ünlenen ünlü kahin Nostradamus, 16. yüzyılda eserlerinde yazdığı kehanetleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Birçok olayı seneler öncesinden tahmin eden ünlü kahin; Hiroşima'ya atılan atom bombası, Adolf Hitler’in yükselişi gibi birçok konuyu tahmin etmişti. Nostradamus ayrıca 2024 yılında yaşanacak olaylar hakkında da kehanetlerde bulunmuştu.

2024'TE DÜNYAYI BEKLEYEN FELAKETİ AÇIKLAMIŞTI

Nostradamus’un dikkat çeken kehanetleri arasında 2024 yılında meydana geleceğini söylediği iklim krizi yer alıyor. Buna göre dünya genelinde şiddetli fırtınalar, kontrol edilemeyen yangınlar ve her geçen gün artan sıcaklıklar meydana gelecek

Ayrıca yazdığı bir şiirde kucaklaşan topraklardan ve büyük sellerden bahsediyor. Tüm bunların yanı sıra tarımı yok edecek seviyeye getiren kıtlıklardan ve hastalıklara yol açacak büyük kıtlık probleminin zararlarından söz ediyor.

YENİ SOĞUK SAVAŞ KAPIDA MI?

Ünlü Fransız kahinin kehanetleri arasında bir savaş konusu da bulunuyor. Jeopolitik çatışmalar hakkında kehanette bulunan ünlü isim Çin’in küresel bir güç olarak yükseleceği, Çin ile ABD arasında yeni bir soğuk savaşın yaşanabileceği konusundan bahsediyor.

Nostradamus ayrıca bir eserinde kara ve deniz savaşları meydana geleceğini söylerken, kızıl düşmanlardan bahsediyor. Metinde bahsi geçen kızıl düşmanların komünist Çin devletini temsil edebileceği fikri düşünülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar