Dubai'ye gezmeye giden Genç Türk kadının kıyafetini uygunsuz bulup müdahale ettiler

Dubai'ye gezmeye giden Genç Türk kadının kıyafetini uygunsuz bulup müdahale ettiler
Turistik gezi amaçlı Dubai'ye giden sosyal medya fenomeni genç kız, kıyafetini açık buldukları için müdahale edilmek isteyince şoke oldu. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan fenomen gündem yarattı.

Dubai'de bir genç kız, giydiği kıyafet nedeniyle müdahale ile karşılaştı. Sosyal medya fenomeni Zeynep Sıla Çatal, gittiği bir mekanda kıyafeti nedeniyle üzerine şal örtüldüğünü paylaştı.

Dubai'de yaşanan olay, genç fenomen Zeynep Sıla Çatal'ın giyim tarzıyla ilgili yaşadığı bir müdaheleyi gündeme getirdi. Sosyal medya üzerinden paylaştığı deneyimiyle dikkat çeken Çatal, gittiği mekanda kıyafeti nedeniyle müdahaleye uğradığını takipçileriyle paylaştı.

Çatal'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dubai’de giyimim yüzünden başıma gelenler. Arkadaşlarla dışarı çıktık, sosyal medyadan tanıdığım biri beni tanıdı ve ‘Kapatın bu kızı, çok açık giyinmiş’ dedi. Otoparkta polis ve mekanın güvenliği beni durdurdu. Kapıya gidip üzerime şal giydirdiler. Normal bir barda bir anda böyle bir şey yaşamak çok sinir bozucu" ifadelerini kullandı.

Zeynep Sıla Çatal'ın bu paylaşımı, sosyal medyada geniş bir tartışma yaratırken, giyim özgürlüğü ve müdahale konularında çeşitli görüşleri beraberinde getirdi. Bu olay, Türk gençlerinin Dubai'de yaşadığı deneyimlere ve giyim tercihlerine yönelik tartışmaları da tetikledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar