Diyarbakır’daki feci kaza! Araç hurdaya döndü

Diyarbakır’daki feci kaza! Araç hurdaya döndü
Diyarbakır’daki feci kazada beton direğe çarpan araç hurdaya döndü. Kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, beton elektrik direğine çarptı Kaza sonucu araç hurdaya dönerken, sürücü ağır yaralandı. Aynı bölgede meydana gelen ikinci kazada ise alkollü sürücünün ehliyetine el konuldu.

Olay, Merkez Yenişehir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Silvan Bulvarı'nda saat 01.40 sularında gerçekleşti. 34 GZG 816 plakalı Opel marka Grandland model otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak beton elektrik direğine çarptı ve hurdaya döndü. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi. Sürücü, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

aw150959-05.jpgAynı yerde ikinci bir kazaya karışan 21 ADZ 328 plakalı otomobilin sürücüsü, kopan elektrik tellerine çarparak durdu. Trafik polislerinin yaptığı kontrollerde sürücü S.Ö.'nün yüksek promil alkollü olduğu belirlendi ve ehliyetine el konuldu. Mahalle sakinleri, kazanın şiddetini ve otomobilin parçalanma durumunu gözlemledi. Paramparça olan otomobil, vinç yardımıyla toplandı ve alkollü sürücünün aracı çekiciyle götürüldü.

Polis, kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar