Diş Hekimliği Fakültesi’nden 110 öğrenci beyaz önlüklerini giydi

Diş Hekimliği Fakültesi’nden 110 öğrenci beyaz önlüklerini giydi
Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 110 öğrenci, beyaz önlüklerini giyme töreniyle resmi olarak mezuniyet yolculuklarına adım attılar.

Tören, Akdeniz Üniversitesi'nin Atatürk Konferans Salonu'nda gerçekleşti ve bu özel anı aileleri ve öğretim üyeleriyle paylaştılar.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, törende yaptığı konuşmada, bu anlamlı günün Dünya Ağız Sağlığı Günü'nde kutlanıyor olmasının önemine vurgu yaptı. Özkan, beyaz önlüklerini giyen öğrencilere yeni dönemlerinde başarılar dileyerek, onların klinik deneyimlerine başlamalarının kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Rektör Özkan ayrıca, öğrencilerin gözlerindeki heyecanı ve gururu görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Onlara, akademik yolculuklarında karşılaşacakları sorumlulukları ve fırsatları simgeleyen beyaz önlüklerinin, aynı zamanda büyük bir sorumluluğun ve güvenin sembolü olduğunu vurguladı. Diş hekimliğinin sağlık sektöründe kritik bir rol oynadığını ve öğrencilerin toplumun sağlık ve mutluluğuna katkıda bulunacaklarını belirten Özkan, mezun olan öğrencilerin hastalarına derin saygı ve sorumlulukla yaklaşacaklarını ve en iyi şekilde tedavi edeceklerini ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar