Dilan Polat'ın gözaltı görüntüleriyle dalga geçmişti: Şarkıcı Banu Parlak da gözaltına alındı

Dilan Polat'ın gözaltı görüntüleriyle dalga geçmişti: Şarkıcı Banu Parlak da gözaltına alındı
Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, İstanbul Havalimanı girişinde yapılan kontrollerde kooperatif dolandırıcılığı iddiaları nedeniyle gözaltına alındı. Parlak konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dilan Polat ile yaşadığı tartışma ve iş yerlerine düzenlenen silahlı saldırılarla gündeme gelen şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, bugün İstanbul Havalimanı'na yolculuk ederken güvenlik kontrol noktasında durduruldu.

Güvenlik kontrolü sırasında Banu Parlak'ın kooperatif dolandırıcılığı suçundan arama kararı olduğu tespit edildi. Arama kararının, Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verildiği öğrenildi.

Parlak, bu olayın ardından gözaltına alındı ve işlemleri için Gaziosmanpaşa Adliyesi ek hizmet binasına götürüldü.

ban.png

DİLAN POLAT'IN GÖZALTI GÖRÜNTÜLERİYLE DALGA GEÇMİŞTİ

Banu Parlak, sosyal medya hesabından Dilan Polat'ın gözaltına alındığı anlara ait görüntüleri paylaşarak dalga geçmişti.

DİLAN VE ENGİN POLAT'I SUÇLAMIŞTI

Polat çiftinin suçlamaları sonucu başlatılan soruşturma çerçevesinde, 5 Ekim tarihinde gerçekleşen operasyonla 5 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından 'suç örgütüne üye olmak', 'örgüt faaliyeti kapsamında silahla tehdit', ve 'mala zarar verme' suçlarından dolayı tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olaya dair yürütülen soruşturma hala devam ediyor.

ban1.png

"GEREKLİ BAŞVURULAR YAPILDI"

Banu Parlak, fenomen ve şarkıcı Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ı işyerine düzenlenen saldırıdan sorumlu tutarak şu açıklamayı yapmıştı:

Günlerdir konuşulan bir durum var. Dilan Polat’ın ve Engin Polat’ın tetikçi tutuğu iddiası. Bunlar iddia değil. Ortada bunu itiraf eden bir kişi var. Banu Parlak’ı vurmam için beni tutular, diyen bir genç var ortada. Sana ekmek yedirmeyeceğim diyorsun gece iş yerime sıkılıyor. Bir gece 02.00’de sıkılıyor bir de 05.00’te. 6 el ateş ediliyor. Camlarım tuzla buz. İki tane kasklı genç bunu yapan. Elbet bulunacak. Delikanlılık mı kadına sıktırmak. Yerimiz belli yurdumuz belli. Mafyacılık oynamazsınız. Bütün gerekli başvurular yapıldı. Bütün gerekli şikayetler yapıldı. Bütün delillerimizle birlikte.

BANU PARLAK'TAN GÖZALTI AÇIKLAMASI

Şarkıcı Banu Parlak, gündeme geldiği gözaltıyla ilgili sosyal medya hesabından yayımladığı bir video ile açıklamalarda bulundu. Parlak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda " Gözaltı yok, tutuklama yok. Bir ifademiz vardı, verdik çıktık" dedi.

BANU PARLAK KİMDİR?

1987 yılında doğan Banu Parlak, aslen Kastamonuludur. Sosyal medya platformu Instagram'da araba içinde şarkılar söyleyerek tanınmış ve daha sonra "Narin Yarim" adlı single çalışmasıyla müzik kariyerine adım atmıştır.

2017 yılında Okan Öztürk ile evlenmiş, ancak evliliğini olaylı bir şekilde sonlandırmıştır. Ayrıca Banu Parlak, bir kız çocuğu annesidir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar