Dilan Polat'ın el konulan 25 aracının fiyatı dudak uçuklattı

Dilan Polat'ın el konulan 25 aracının fiyatı dudak uçuklattı
Gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat’a ait olan araçlar polis tarafından çekicilere yüklenerek emniyete götürüldü. tv100 Muhabiri Devrim Tosunoğlu, konuyla ilgili son gelişmeleri Ece Üner ile Ana Haber'de aktardı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik gerçekleştirilen operasyonda, aileye ait olan 25 araca el konuldu. Operasyonu aktaran tv100 Muhabiri Devrim Tosunoğlu, Ana Haber'de Ece Üner'e son gelişmeleri paylaştı.

Tosunoğlu, "Operasyonda toplamda 25 araca el konuldu. Bugün itibariyle 13 tanesi emniyete getirildi. Bu araçların toplam değeri yaklaşık 150 milyon TL." dedi. Lüks ve kullanılan araçların bu toplamda yer aldığını belirten Tosunoğlu, "Dilan-Engin Polat operasyonunda 25 araca el koyuldu. Bugün 13 tanesi emniyete getirildi, yer de ona müsaitti. O arabaların fiyatları yaklaşık 150 milyon TL. Lüks araçlar da var, kullanılan araçlar da var. Bu araçlar, iddia edilen kara paralarla alınmış ve toplamda 200 milyon TL'yi aşkın bir değere sahipler." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Polat ailesinin mali durumu ve mal varlıkları üzerindeki operasyonun ardından gelişen bu olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, operasyonun detayları ve iddiaların yargı süreciyle ne yönde ilerleyeceği merakla bekleniyor.

ui.jpg

screenshot-2-3tnl.webp

screenshot-3-zfti.webp

screenshot-5-sfek.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar