Dilan Çiçek Deniz'in aşkı kısa sürdü! Sevgilisinden ayrılan güzel, nişan attı!

Dilan Çiçek Deniz'in aşkı kısa sürdü! Sevgilisinden ayrılan güzel, nişan attı!
Barılarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Deniz Çiçek, bir süredir evlilik planları yaptığı İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile ilişkileri gündeme oturmuştu. Güzel oyuncunun, sevgilisinin kıskançlıklarından sıkıldığı için nişan attığı ileri sürüldü.

Son olarak FOX TV''de yayınlanan Kusursuz Kiracı dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Dilan Çiçek  geçtiğimiz aylarda İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor ile nişanlandı. Düğün hazırlığı yapan çiftten kötü haber geldi. Güzel oyuncu, bir süredir evlilik planları yaptığı İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile geçen hafta Arnavutköy’de bir mekânda görülmüştü. Bir ara dışarı çıkıp soruları yanıtlayan Deniz, daha sonra içeri geçmiş ve sevgilisiyle romantik anlar yaşamıştı.

KISKANÇLIK KRİZİ

Birsen Altuntaş''ın haberine göre, İzlandalı yönetmen Thor ile nişanlanan başarılı oyuncu, ayrılık kararı aldı. Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz''in ilişkisini gözlerden uzak yaşadığı nişanlısının kıskançlıklarından bunaldığı için ilişkisini bitirdiği ileri sürüldü. Düğün hazırlığı yaparken nişan atan Deniz''den ayrılık haberlerine henüz bir açıklama gelmedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar