DEVA Partisi'nde büyük deprem: Toplu istifa ettiler!

DEVA Partisi'nde büyük deprem: Toplu istifa ettiler!
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şırnak İl Başkanlığı ve Silopi İlçe Başkanlığı, tüm yönetim kurulu ile birlikte toplu istifa ettiğini duyurdu DEVA Partisi'nin ilke ve kuruluş değerlerinden uzaklaştığını belirterek istifa ettiklerini açıklayan, istifa dilekçelerinde emek ve fedakarlıklarla hizmet ettiklerini söyledi.

Mayıs seçimlerinde CHP listelerinden Meclis’e milletvekili sokmayı başaran Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nden tartışma yaratacak bir haber geldi.

Yerel seçimlere kendi adayları ile gireceklerini söyleyen DEVA Partisi’nin Şırnak İl Başkanı Guhdar Zeyrek ve Silopi İlçe Başkanı Temir Sarboğa, partisinden yönetim kurulu olarak toplu istifa ettiklerini açıkladı. İstifa gerekçesi olarak DEVA Partisi'nin ilke ve kuruluş değerlerinden uzaklaştığını belirten başkanlar, istifa dilekçelerinde emek ve fedakarlıklarla hizmet ettiklerini dile getirdi.

İstifa dilekçilerinde, “3 yıla aşkın şehrimize ve ülkemize hizmet etmek amacıyla şahsım ile beraber büyük emek ve fedakarlıklar gösteren değerli yol arkadaşlarımla yaptığımız istişareler sonucunda bugün itibari ile il Yönetimi, Merkez ilçe Yönetimi ve Silopi ilçe Başkanlığı yönetimi olarak DEVA Partisi'nden istifa etmiş bulunmaktayız” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar