Derbinin biletleri satışa çıkıyor!

Derbinin biletleri satışa çıkıyor!
Trendyol Süper Lig'in heyecanla beklenen 28. haftasında gerçekleşecek olan Beşiktaş-Galatasaray derbisi için bilet satışları start aldı.

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Tüpraş Stadı'nda oynanacak olan bu kritik müsabakanın biletleri 1 Mart Cuma günü saat 10.00'da genel satışa sunulacak.

Derbi biletleri, passo.com.tr ve Passo akıllı telefon uygulaması üzerinden temin edilebilecek. Ancak, Beşiktaş Kulübü, Tüpraş Stadı bilet gişesinden herhangi bir satış yapılmayacağını duyurdu.

Fiyat aralığı 700 lira ile 20 bin lira arasında değişen biletler, futbolseverlere farklı kategorilerde seyir keyfi yaşama imkanı sunacak.

Siyah-beyazlı takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın TÜMOSAN Konyaspor ile oynayacağı çeyrek final maçına bilet alan taraftarlar ise özel bir avantaja sahip olacak. 29 Şubat Perşembe günü 10.00-22.00 saatleri arasında, bu taraftarlara Beşiktaş-Galatasaray derbisi için ön satış hakkı tanınacak. Bu fırsatı değerlendirecek olan taraftarlar, derbinin heyecanını doyasıya yaşama şansını elde edecekler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar