Depremzede vatandaş baba yadigarı Atatürk portresini Kılıçdaroğlu'na emanet etti

Depremzede vatandaş baba yadigarı Atatürk portresini Kılıçdaroğlu'na emanet etti
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesindeki ziyaretlerine devam ediyor. Malatya'da depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu'na emanet edilen Atatürk portresi ise sosyal medyada gündem oldu.

Millet İttifakı tarafından geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklanan Kılıçdaroğlu, siyaset gündemine ara vererek deprem bölgesindeki ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. 

BABA YADİGARI ATATÜRK EMANETİ

Bugün, Malatya''da Akçadağ Ören, Doğanşehir Polat ve Doğanşehir ilçe merkezlerini ziyaret eden Kılıçdaroğlu''na Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş da eşlik ederken, bir depremzede tarafından Kılıçdaroğlu''na, "koyacak yeri" olmadığı gerekçesi ile baba yadigarı Mustafa Kemal Atatürk portresi emanet edildi. 



Depremde yıkılan evinden çıkardığı Mustafa Kemal Atatürk portresini Kılıçdaroğlu’na hediye eden bir vatandaş “Evimiz yıkıldığı için babamdan yadigar kalan bu resmi saklayacak yerim yok, koyacak yerim de yok. Hatıra olarak size bırakıyorum” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Topraktepeli depremzede Celal Günaydın aracımızı durdurdu. Rahmetli babasından tek mirası Atatürk resmini artık asacak bir duvarı kalmadığı için Cumhurbaşkanı adayımız Sayın. Kemal Kılıçdaroğlu’na emanet etti" ifadelerini kullandı.



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar