Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı trafik kazası geçirdi

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı trafik kazası geçirdi
İstanbul Maltepe'de alkollü bir sürücünün yönetimindeki otomobil, içinde Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda'nın da bulunduğu cipe çarptı.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde, Yalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda geç saatlerde meydana gelen bir trafik kazası, şehirde yankı uyandırdı. İddiaya göre, saat 02.15 sıralarında yaşanan kaza, alkollü bir sürücünün kontrolündeki otomobilin, Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda'nın da içinde bulunduğu cipe çarpmasıyla gerçekleşti.

1.webp

Otomobilin sürücüsü Deniz Güner, U dönüşü yapmak için yasak olduğu belirtilen bir yolda manevra yaparken, karşı yönden gelen ve içinde Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda'nın da bulunduğu cip ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil savruldu ve trafik ışığı direğine çarparak takla attı.

1-001.webp

Kazada kimse yaralanmazken, olay yerine hemen polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, kaza yerinde detaylı bir inceleme yaptıktan sonra alkollü sürücülere alkol testi uyguladı. Test sonucunda, otomobil sürücüsü Deniz Güner'in 1.02 promil alkollü olduğu belirlendi.

Alkollü sürücü Deniz Güner, polis merkezine götürülerek ifadesi alınmak üzere tutulurken, kaza sonrası araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar