Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oyunu kullandı: 'Yeni dönemin başlangıcı olacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oyunu kullandı: 'Yeni dönemin başlangıcı olacak'
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan 31 Mart Yerel Seçimleri için oyunu kullanmak üzere Üsküdar’daki Saffet Çebi Ortaokulu’na geldi. Oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan basına açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Üsküdar'da kullandı. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, oy kullanmak için Üsküdar Kısıklı'daki konutlarından çıkarak, saat 13.15'te Saffet Çebi Ortaokulu'na geldiler.

SEVGİ DOLU KARŞILANDI

Okul bahçesini dolduran vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu ve Erdoğan'ı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile diğer ilgililer karşıladı.

5412.webp

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, "3308" numaralı sandığın bulunduğu sınıfın önünde sıraya girdiler. Sandık görevlileriyle tokalaşan çift, kimliklerini sandık görevlilerine vererek gerekli kontrollerin yapılmasını sağladılar.

ERDOĞAN ÇİFTİ OYUNU VERDİ

Kabine geçip oylarını kullanan Erdoğan çifti, oy zarfını sandığa attıktan sonra mührü teslim edip imzalarını attılar.

2.webp

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy kullandığı "3308" numaralı sandıkta 341'i seçmen, 5'i sandık görevlisi olmak üzere toplam 346 kişi vatandaşlık görevini yerine getirecek.

Seçmen listesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan 249. sırada, Emine Erdoğan ise 248. sırada yer alıyor.

1.webp

"YENİ BİR DÖNEMİM BAŞLANGICI"

Oy kullandıktan sonra basına açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçim, yeni bir dönemin başlangıcı olacak. İnşallah ülkemiz, milletimiz için hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

7410.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar