Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir’de şehit ailesini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir’de şehit ailesini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe Kilit Harekatı üs bölgesinde şehit düşen Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in Eskişehir'deki baba ocağına bir ziyaret bulundu.

Partisinin belediye başkan adaylarını açıklamak amacıyla Eskişehir’e gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip olan Erdoğan, daha sonra Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gençlerle buluştu. Buluşmadan sonra kongre merkezinden ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe Kilit Harekatı üs bölgesinde şehit düşen Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in Eskişehir’deki baba ocağını bir ziyarette bulundu.

Evcin’in ailesiyle uzun bir süre sohbet eden Erdoğan ve beraberindekiler, şehit ailesine taziye dileklerinde bulunup, başsağlığı diledi. Evden ayrılırken kendisini bekleyen kişilerle selamlaşan Erdoğan, vatandaşlarla sohbet edip fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra hava yoluyla şehirden ayrılmak üzere Eskişehir Teknik Üniversitesi 2 Eylül Kampüsü'ndeki Hasan Polatkan Havalimanı'na doğru hareket etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar