Çorum’da bir otoparkı kurşun yağmuruna tuttular: 1 yaralı

Çorum’da bir otoparkı kurşun yağmuruna tuttular: 1 yaralı
Çorum'un Üçtutlar Mahallesi'nde, Osmancık Caddesi üzerinde bulunan bir otoparka kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce düzenlenen silahlı saldırı sonucu, 27 yaşındaki Ömer Ö., vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı kurşunlarla yaralandı.

Olay, cadde üzerindeki otoparkta meydana geldi. Henüz kimliği tespit edilemeyen saldırganlar, otoparka yönelerek Ömer Ö.'ye silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonucu vücuduna isabet eden mermilerle ağır yaralanan Ömer Ö., çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

aw125023-01.jpg

112 sağlık ekibi tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme yaparken, çok sayıda boş kovan ele geçirildi.

aw125023-07.jpg

Şehir genelinde güvenlik önlemleri artırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor. Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

aw125023-04.jpg

aw125023-03.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar