Çorum'da bir mahkum yatağını ateşe verdi! 12 kişi hastaneye kaldırıldı

Çorum'da bir mahkum yatağını ateşe verdi! 12 kişi hastaneye kaldırıldı
Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki bir mahkum yatağını ateşe verdi. Cezaevinde yangın çıktı.

Çorum'da bulunan L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bir mahkumun yatağını ateşe vermesi sonucu çıkan yangında, 3 infaz koruma memuru ve 9 mahkum dumandan etkilendi. Olayın ardından hızla müdahale eden jandarma ve infaz koruma memurları yangını kontrol altına aldı.

L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bir mahkumun yatağını ateşe vermesi sonucu yangın çıktı. Yangın, kısa sürede büyüyerek cezaevinde panik yarattı. Ancak, jandarma ve infaz koruma memurlarının hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Yangın sırasında dumandan etkilenen 3 infaz koruma memuru ile 9 mahkum, acil olarak Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye sevk edilenler arasında bulunan mahkumların getirildiği sırada, hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Çorum İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Naim Çetinkaya, olay yerine giderek detaylı incelemelerde bulundu. Aynı şekilde, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan da hastaneye gelerek dumandan etkilenenlerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Yetkililer, olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdüğünü ve yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Yangının çıkışında yatağı ateşe veren mahkumun hangi nedenlerle böyle bir harekete giriştiği ise henüz netlik kazanmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar