Çocuk oyuncuların sette olmasına karşıyım

Çocuk oyuncuların sette olmasına karşıyım
Güzelliği ve başarılarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Bensu Soral, yeni dizisinde anne karakteriyle şimdilerde ekran yüzlerinde karşımızda. Çocukların setlerde çalıştırılmasına karşı olduğunu söylen başarılı oyuncu, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 Nişantaşı''nda görüntülen ünlü güzel, dişindeki rahatsızlık nedeniyle doktoruna geldiğini ve ağzı uyuşuk olduğu için konuşmakta zorluk çektiğini ifade etti.

Eliyle ağzını tutarak zorlukla konuşmaya çalışan Bensu Soral, setlerde çocuk oyuncuların zor çalıştığını çocuğu olsa setlere çalışmaya göndermeyeceğini söyledi. 

Konuyla ilgili konuşan Bensu Soral, "Kesinlikle çocukların setlerde çalışmasından yana değilim, çünkü çocuklar için biraz trajik olduğunu düşünüyorum. Ama yapanlara saygı duymak zorundayız. Kendi çocuğum olsa, kesinlikle setlerde çalıştırmam" ifadelerini kullandı.

''Set ortamında çalışma şartları gerçekten çok zor. Çocukların çocukluğunu yaşamasından yana benim düşüncem. Bu kadar küçük yaşta bu kadar strese gerek yok'' açıklamasında bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar