Çocuklar 23 Nisan'ı horonla kutladı

Çocuklar 23 Nisan'ı horonla kutladı
Trabzon'un Of ilçesinde bulunan 28 Şubat İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı ve bu özel günü horon oynayarak geçirdi.

Of ilçe stadında gerçekleştirilen etkinlikler, renkli gösterilere ev sahipliği yaparken, öğrencilerin horon oynamasıyla kutlamalara ayrı bir neşe katıldı.

Of Halk Eğitimi Folklor Eğitmeni Nurcan Dereli ve ses sanatçısı Dursun Dereli'nin önderliğindeki horon kursuna katılan ilkokul öğrencileri, yeteneklerini sergileyerek izleyicileri büyüledi. İlçe halkının büyük ilgi gösterdiği kutlamalarda diğer öğrenciler de çeşitli gösterilerle renk kattılar.

Etkinliklerde keyifli vakit geçirdiklerini dile getiren öğrenciler, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladılar.

Of Halk Eğitimi Folklor Eğitmeni Nurcan Dereli, öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek, bu özel güne hazırlanmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini ifade etti. Trabzon ve Artvin yöresi oyunlarını çalıştıklarını ve bugün gösterilerini sunduklarını söyleyen Dereli, Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu mutlu günde 28 Şubat İlkokulu öğrencileriyle birlikte Of Halk Eğitim Merkezi olarak kutlama yaptıklarını dile getirdi.

Dereli, aynı zamanda ses sanatçısı Dursun Dereli'nin kızı olduğunu ve çocukları eğitmenin kendisini çok mutlu ettiğini vurguladı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar